TRADUCTOR CASTELLANO

dimecres, 30 de maig del 2012

Antonia San Juan i Fernando Tejero fitxen per La que se Avecina

Segons podíen llegir este matí en Vertele, els rumors que circulaven l'any passat sobre la posibe incorporació d'un mític de Aquí no hay quién al spin off de la serie, s'han confirmat. Fernando Tejero, que va declinar en el seu moment l'oferta per trobar-se inmers en un nou projecte amb José Mota, ha decidt finalment compaginar ambdues comèdies. Apareixerà en tres episodios de la pròxima temporada, que encara no te data oficial d'estrena, encarnant al marit de la gran Estela Reynolds. Per si fora poc, la cadena ha confirmat que l'acompanyarà en almenys un capítol la mussa del destape, cumplint així els desitjos de la majoria dels fans de la sèrie.
Estes novetats se sumen a les notícies que hem anat sabent per les entrevistes que els actors i la creadora i directora, Laura Caballero, han donat al programa de Radio Burjassot,
Sospechosos Habituales, sobre la esperada sexta temporada:

  •  La tornada d'un Sergio Arias arruïnat ( Adrià Collado) a la comunitat, per a lluïtar per la custòdia Ojos de pollo, el fill bastard que va tindre amb Maite Figueroa, la Cuqui. I la de Violeta (Silvia Abril) que anirà a a Mirador de Montepinar  a viure amb el seu germà i cunyà després de ser donada de alta en el psiquiàtric.
  • La ressolució de conflicte Lola- Javi- Raquel.
  • Els primers dies del matrimoni Becker-Pastor, en el baix del regidor de joventut i temps lliure, on Judith serà una maruja agobiadíssima.
  • L'absència de les actrius: Amparo Valle (Justi, la mare d'Amador) i María Casal (Reyes) i l'episòdic de Paz Padilla com a La Chusa, la ex-novia toxicòmana de Coque.
La temporada durarà 13 episodios, el primer dels quals ja podem batejar com: "Una maruja, un entrecejo y un pionero del aire"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada